Geschiedenis

Tuinen & exclusieve buitenruimten

Sinds het opstarten van Lifestyle Gardens in 2005 hebben we niet stil gezeten en bestaan we anno 2015 al 10 jaar!

In de afgelopen tien jaar is Lifestyle Gardens uitgegroeid tot een specialist in tuinen en exclusieve buitenruimtes. Begonnen als een eenmanszaak verzorgden wij onderhoud en aanleg van tuinen ‘vanuit de bus’. Door onze constante groei aan kennis en kunde zijn de projecten van de afgelopen jaren steeds unieker en exclusiever geworden. Naast de reguliere tuinen heeft Lifestyle Gardens zich gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van exclusieve buitenruimtes.

Deze exclusieve buitenruimtes kunnen zeer divers worden aangelegd en onder meer beschikken over een zwembad, jacuzzi, buitenhuis en natuurlijk exclusieve beplanting en bestrating. Ons complete gamma aan machines en gereedschappen zorgen er voor dat ons team snel en vakkundig uw tuin kunt omtoveren tot een prachtig exemplaar. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking of adviesgesprek.

Wilt u de mogelijkheden bekijken, inspiratie opdoen voor uw tuin of exclusieve buitenruimten. Kijk dan op onze website: www.exclusievebuitenruimtes.nl