Tuin Aanleg

Tuin aanleg, door ervaren vakmensen

Zodra alle ontwerpen bekend zijn, de tegels zijn uitgekozen en het beplantingsplan gereed is kan het daadwerkelijk beginnen; de aanleg van uw tuin of buitenruimte.

Het team van Lifestyle Gardens is veelzijdig, flexibel en vakkundig als het gaat om tuin aanleg. Wij werken met onze eigen machines en gereedschappen en hebben daarmee het volledige proces in eigen beheer. We werken volgens vooraf afgesproken ontwerp en planning. Onze vakmanschap is veelzijdig, van tuinaanleg, tot het bouwen van een overkapping, altijd met onze volledige inzet en aandacht. In de afgelopen jaren heeft ons team veel ervaring opgedaan in de uitvoering en aanleg van tuinen en buitenruimten in vele vormen en budgetten. Lifestyle gardens heeft tuinen aangelegd in Vlaardingen, Maassluis, Maasland en Schiedam. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw tuin? Maak gerust een vrijblijvende kennismaking afspraak.

Veel dingen maken wij geheel op maat compleet afgestemd op uw eigen wensen. Voor een uitgebreider overzicht van wat wij allemaal op maat kunnen maken kunt u kijken op www.exclusievebuitenruimtes.nl.